Skip to main content

Kokoukset Logomossa

Logomo tarjoaa tiloja aina pienistä kokouksista suuriin, jopa 3500 hengen tilaisuuksiin. Tilat on varusteltu nykyaikaisella tekniikalla ja ovat monipuolisesti muokattavissa erilaisten vaatimusten mukaisesti.

Kaikkiin Logomon tiloihin voi tilata tarjoiluja, oli kyseessä sitten kahvitus, lounas, cocktailtilaisuus tai juhlaillallinen.

Voit valita kokouspakettisi tarjoilut myös kolmesta erilaisesta teemasta. Tai ota kainaloon hauska ja näppärä take away -boxi silloin kun sinulle sopii!

Kokoustarjoilut Logomossa »

Puuroaamiainen Logomo Kitchenissä joka arkiaamu

Istu alas hetkeksi tai pidä aamupalaveri aamiaisen yhteydessä. Logomo Kitchenin puuroaamiainen on tarjolla ma-pe klo 8–9 hintaan 6,90 €. Aamiainen sisältää lisäksi tuoretta Löfbergin kahvia tai haudutettua luomuteetä.

Logomo Kitchenin kaurapuuro haudutetaan pitkään prosessoimattomasta, höyryttämättömästä kaurahiutaleesta. Kaura tulee pientilalta Pohjois-Karjalasta ja on puhdasta kotimaista ruokaa. Gluteeniton, vegaaninen, ei säilöntaineita.

Puuron kanssa tarjotaan kotimaisia marjoja, keittiön itse tekemää granolaa ja muita herkkuja.

Vaihtoehtona herkullinen kookosmaitoon tehty tuorepuuro.

Lisätietoja »

Yllätä kokousvieraasi!

Logomosta voi varata myös valmiita kokouspaketteja:
Esittely Logomon sivulla

Sunborn-konserniin kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä, joten jos tarvitset kokouspalvelujen lisäksi myös korkeatasoista majoitusta, voit varata ne meiltä kätevästi samalla kertaa.

Ota yhteyttä;
p. (02) 44 55 300
yritysmyynti@sunborn.fi