Makunautintoja Saksasta
Rapeita salaatinlehtiä, paahdettuja pinjansiemeniä
ja sitruunavinegrettiä (M,V,G)
Saksalaista perunasalaattia (L,G)
Paahteinen syyssalaatti (L,G)
Saksanpähkinä-päärynäsalaattia ja sinihomejuustoa (L,G)
Kylmäsavulohta ja saksalaista kurkkusalaattia (M,G)
Pinaatti-feta Quiche ja marinoitua punasipulia (L,G)
Marinoitua punakaalisalaattia (V,G)
Saksalaisia ja itävaltalaisia leikkeleitä ja juustoja (L,G)
Sämpylöitä ja korileipää (M,V)
Pretzeliä (L)
Kirnuvoita (L,G), hummusta (L,G) ja tapenadea (V,G)
Lämpimät
”Döner kebab” (M)
Pitkään haudutettua possunposkea, pekonissa ja smetanassa haudutettua hapankaalia (L,G)
Röstiperunaa (L,G)
Kesäkurpitsa-ricotta flammkuchen (L)